Zeynep bastık deri elbisesiyle Instagram’ı salladı! ‘Bu kombin şaka mı’

Deri elbisesiyle Instagram hesabından paylaşımda bulunan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, takipçilerinden tam puan aldı. Bastık, paylaşımlarıyla sadece müzik dünyasında değil, sosyal medyada da adından sıkça söz ettiriyor. #ZeynepBastık #Sanat #Instagram

zeynep bastik deri e
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, sosyal medya hesabından yayımladığı fotoğraflarla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Takipçilerini her daim yeniliklerle şaşırtmayı başaran Bastık’ın Instagram’da 2.1 milyon kişi tarafından takip edilmektedir.

Geçtiğimiz günlerde bir deri elbise giydiği fotoğrafını paylaşarak beğeni alan Bastık, hızla yükselen şöhretini sürdürüyor. 8 Temmuz 1993 tarihinde Çanakkale’de dünyaya gelen Bastık, Youtube üzerinden yaptığı cover şarkılarıyla da geniş bir izleyici kitlesi elde etmiştir.

Her zaman iddialı ve çizgisini bozmayan bir sanatçı olan Bastık, cesaretli pozları ve paylaşımlarıyla da konuşulur olmuştur. Sanatçının bu paylaşımları adeta sosyal medyaya damga vurmakla kalmaz, aynı zamanda da ilham kaynağı olur.

Bastık, başarılı müzik kariyerinin yanı sıra, tarz sahibi giyim kuşamıyla da gençlerin idolü durumunda. Başarılı şarkıcının Instagram’da paylaştığı son pozları adeta beğeni rekorları kırıyor.

İşte, hayranlarının beğenisine sunduğu ve sosyal medyayı sallayan o pozları…


Zeynep bastık deri elbisesiyle Instagram’ı salladı! ‘Bu kombin şaka mı’
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!