Wanda Nara’nın paylaşımı heyecanlandırdı! Galatasaraylı taraftar yorum yağdırdı

Wanda Nara'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım olay oldu. Galatasaray taraftarını paylaşımdan sonra heyecan bastı. #Galatasaray #WandaNara #SosyalMedya

wanda nara nin payla
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın başarılı oyuncusu Mario Icardi’nin eşi Wanda Nara, sosyal medyadaki etkinliği ve gösterdiği eğlenceli paylaşımları ile sürekli olarak gündem olmayı başarıyor. Özellikle geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir paylaşım ve ardından verdiği röportaj ile geniş bir kitleyi ekranlarına kilitleyen Wanda Nara, her zaman olduğu gibi ilgi odağı oldu.

Wanda Nara, kocası Mario Icardi ile bir yat gezisinde yaşadığı bir anısını paylaştı; Icardi’nin iş ve kadınlar için ayrı telefonları olduğunu görünce, birini denize attığını itiraf etti. O günün ardından uzun saatler boyunca Icardi ile birlikte bu telefonu aradıklarını da ilave etti. Elbette, bu tip büyüklü küçüklü anılar dışında, Wanda Nara’nın romantik hayatıyla ilgili anekdotlar da geniş yankı buldu.

Wanda Nara, birlikte bir gece geçirdikten sonra, “Bu yatakta daha önce 200 kadın daha olmalıydı, ama benimle birlikte olduktan sonra bu yatak tamamen yok oldu. Onun artık bir yatağa ihtiyacı kalmamıştı. Eğer ertesi gün vücudumda ne hissettiğimi hatırlarsanız, herşeyi vermekten alışkın olmadığım için, her dört saatte bir Ibuprofen aldım” şeklinde konuşmuştu ve bu açıklamasıyla çoğu kişiyi hayrete düşürmüştü.

Alanyaspor ile kritik bir karşılaşmaya kıkışacak olan Galatasaray’da, maç öncesi Mario Icardi’nin eşi yani Wanda, Instagram hesabından heyecan uyandıran bir açıklamada bulundu. Sizinle paylaşmak istediğim bir şey var.” yazan Wanda, daha sonra sessizliğe büründü. Bu paylaşımına taraftarlar yoğun ilgi gösterip, pek çok yorum yaptılar.

Wanda Nara’nın paylaşımı heyecanlandırdı! Galatasaraylı taraftar yorum yağdırdı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!