Uğur Dündar’a babalık davası açan Dilara ortaya çıktı

ugur dundar a babali
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yıllar önce Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden doğan Duygu Nebioğlu, ablasının da benzer bir durumu yaşadığını ve babalarının ünlü bir gazeteci olduğunu belirtti. Ortaya atılan söylentilerin ardından gazetecinin Uğur Dündar olduğu ortaya çıktı. Ancak, Dündar bu iddiayı reddederken, davanın açılmasına sebep olan Dilara G. adlı biri ortaya çıktı.

ugur dundar a babali

Uğur Dündar’a babalık davası açıldı ve Dilara G. ve Dündar arasında bir DNA testi yapıldı. Tıbbi bilirkişi raporu sonrasında, Dündar’ın Dilara G.’nin biyolojik babası olmadığı sonucuna varıldı. Ardından yerel basında, Dilara’nın evli olduğu ve çocukları olduğu haberleri yayımlandı.

Duygu Nebioğlu, bir röportajda “Annemin 6 çocuğu var. İkisi Almanya’daki evliliğinden. 4 kardeşim de benimle aynı kaderi yaşadı. Evlilik dışı ilişkiden dört çocuğu var annemin. Bir ablamın da babası çok ünlü bir isim ve medya dünyasından. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor” dedi. Nebioğlu’nun bahsettiği kişinin Uğur Dündar olduğu ortaya çıktı.

Hakkındaki iddianın ardından sabaha karşı X hesabından bir açıklama yapan Uğur Dündar, davanın devam ettiğini ve gizlilik kararı olduğunu belirterek şunları söyledi:

ugur dundar dna rap

“Bugünkü bir gazetede hakkımda babalık davası açıldığı ve haziran ayında karara bağlanacağı açıklanmış. Bugüne kadar mahkemenin aldığı gizlilik kararına titizlikle uyduk ve hep sustuk. Ama mademki karşı taraftan biri konuştu; kısaca net bir cevap vereyim: Mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği ve son söze söyleyecek kurum olan Adli Tıp Kurumu DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti. Benim ve Avukatım Murat Ergün için konu kapanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı.


Uğur Dündar’a babalık davası açan Dilara ortaya çıktı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!