Survivor’da haftanın ikinci eleme adayı belli oldu: Kadın isimler tehlikede

Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star'ın son bölümünde, haftanın ilk iki eleme adayı açıklandı. Eleme adayları listesine ilk defa giren Damla Can, bu hafta tehlike çanlarının kadınlardan yana olduğunu bir kez daha kanıtladı. #SurvivorAllStar #ElemeAdayı #DamlaCan

survivor da haftanin
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor’da haftanın ikinci eleme adayı belli oldu. Survivor All Star’ın heyecan dolu rekabeti, finale yaklaşırken tüm hızıyla devam ediyor. Mücadele eden takımlar, zorluk seviyesi artan parkurlarda performanslarını gösteriyorlar.

Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı belli oldu

Gözlerimizi ekrana kilitleyen son bölüm, kırmızı takımın dominant performansıyla sona erdi. Bu takım, galibiyet serisini devam ettirirken, mavi takımın durumu biraz daha zorlaştı. Her hafta mavi takımdan bir ismin adı kıyasıya mücadelenin sonunda yazılıyor.

Eleme adayı listesi açıklandı ve ilk isim, mavi takımdan Berna oldu. Eleme potasında ilk kez yer alacak olan Damla Can ise, bir diğer kadın yarışmacı olarak listeye adını yazdırdı.

survivor da haftanin 2

Önümüzdeki günlerde, iki ismin daha eleme adayları listesine katılacağı ve bu isimlerin rekabette hayatta kalabilmek için mücadele vereceği biliniyor.

Survivor’da haftanın ikinci eleme adayı belli oldu: Kadın isimler tehlikede
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!