Survivor All Star’da yarışmayı kaybeden Furkan sinirlerine hakim olamadı

Furkan, Survivor All Star'da tansiyonu yükseltti; elinin sakat olduğunu belirtip oyuna çıkmak istememesine rağmen oynadı ve son anda oyunu kaybederken sinir krizine girdi ve su şişesini attı. #Survivor #TV8 #Furkansinirkrizi

survivor all star da
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TV8 ekranlarında seyirciye hitap eden Survivor All Star‘da gerginlik tırmanıyor… Survivor’da son yaşanan çekişmeli rekabette, mavi takımın kıl payı zaferi oldukça ses getirdi. Bayrak yarışı gerilimi, çok çekişmeli geçen yarış sonucu mavi takımın 12-11’lik skorla kırmızı takıma üstünlük sağlamasıyla biraz olsun hafifledi. Bu sefer kırmızı takımın bir üyesini ise eleme adayı olarak belirlemekten kaçınılamadı.

Hilmi Cem’le eşleşen Furkan, son saniyede oyunu rakibine kaptırırken, sinir krizi yaşayanları şoka uğrattı. Oyun esnasında elinin sakatlanması nedeniyle oynamak istemeyen Furkan’ı, Batuhan’ın ‘Benim de düellom var, sen çık.’ ifadesi daha da huzursuzlaştırdı. Sakat eliyle oyunu kaybeden Furkan’ın sinirlerine hakim olamadığı ve elindeki su şişesini attığı görüldü.

Furkan,“Beni çıkardığınız için gerçekten sağ olun. Elim ağrıyor diyorum şişik, biri beni göğüslesin ya, canım yana yana oyun oynuyorum.” açıklamasını yaptı.

Batuhan’ın oyun sırasında biriken sinirleri nedeniyle düelloya çıkmamak istemesine Yasin “Bize ne senin düellondan ya? Düellom var da ne demek? Mevzu Furkan değil mevzu takım.” şeklinde cevap verdi.

Son eleme adayı kırmızı takımda gerçekleşen oylama sonucu Sercan oldu- Sercan, 4 oy alarak son eleme adayı olarak belirlendi. Buradan sonra Yunus Emre ile Sercan’ın birbirine karşı düello yapacağı ve Batuhan’ın da Yasin ile birlikte düello yapacağı belirtildi.

Survivor All Star’da yarışmayı kaybeden Furkan sinirlerine hakim olamadı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!