Survivor 2024 All Star’da kafa, göz yarıldı. 4. gitme adayı belli oldu!

Survivor 2024 All Star'da nefesleri kesen çarpışma sonucu Berna'nın kaşı sarıldı. Mavi Takım'ın dördüncü elenecek adayı Batuhan oldu. Önümüzdeki düello Yunus Emre-Yaman ve Özgür-Batuhan ikilileri arasında olacak. .#Survivor2024 #Batuhan #Düellolar

survivor 2024 all st 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dokunulmazlık oyununun göze çarpması ile Survivor 2024 All Star‘da gergin anlar yaşandı. Nefise ve Berna, oyun esnasında çarpışarak adrenalinin hızla yükseldiği bir manzara oluşturdular. Berna’nın yerde kanlar içinde kalması herkesi derinden etkiledi. Ancak doktorun hızla müdahalesi sonucunda Berna’nın durumunun iyi olduğu ve kaşının bandajla sarıldığı belirtildi.

survivor 2024 all st 2

Mavi Takımda son adayın kim olacağı konusunda izleyicilerin merakı son buldu. Yapılan oylamanın sonucunda hem Batuhan hem Yasin’ten 4 oy alındı. Ancak son kelimeyi söyleyen takım kaptanı Ogeday, Batuhan’ı dördüncü ve son elenme adayı olarak belirledi. İşte Mavi Takım’da adı düelloya yazılacak kişi Batuhan oldu.

survivor 2024 kafa goz yarildi

Survivor All Star 2024’de önümüzdeki oyunda çıkacak düelloların kimler arasında olacağı bilgisi de Acun Ilıcalı tarafından ilan edildi. Yunus Emre’nin Yaman ile eşleşeceği, ve Özgür’ün de Batuhan’a karşı yarışacağı belirtildi.

Survivor 2024 All Star’da kafa, göz yarıldı. 4. gitme adayı belli oldu!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!