Sunucu Evrim Akın evlenemiyor: “Nuray Sayarı bana evliliği yasakladı”

Ünlü sunucu Evrim Akın, arkadaşı ve astrolog Nuray Sayarı'nın kendisine evliliği 'yasakladığını' belirtirken, sosyal medya kullanıcıları bu durumun evlilik konusunda ters hareket etmenin aslında iyi olabileceğine dair yorumlarda bulundu. #EvrimAkın #Astroloji #EvliliğeBakış

astrolog evrim akin
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evrim Akın, gözlerden uzak kalmak yerine yeni bir projede öne çıktı ve ‘Evrim Akın İle Ev Gezmesi’ programına ev sahipliği yapmaya başladı. Ancak en çok dikkat çeken noktalarından biri yaptığı bir alışveriş gezisinde ünlü astrolog ve karşı konulmaz arkadaşı Nuray Sayarı ile birlikteydi.

Akın, bu gezide Sayarı’nın kendisine ilginç bir şekilde evliliği yasakladığını söyledi. Akın, “Nuray bana evliliği yasakladı. Benim haritamda evlilik yokmuş. Zaten ben de istemiyordum evlilik. Annemin sultanıyım, o da benim sultanım.” diye ekledi.

Sayarı’nın cümleleri, özellikle sosyal medyada birçok kişinin dikkatini çekti ve bazıları Findikzade’nin erken seçim öngörüsünü hatırladı. Sayarı’ya İstanbul’daki son belediye başkanlığı seçimlerine dair tahminlerinden birini seslendirdiğinde “Ekrem İmamoğlu İstanbul’u kaybediyor, bu da İstanbul’un hayrına oluyor.” demişti.

Ancak, tahminler teyit edilmedi ve bazı kullanıcılar Akın’ın bu durumu hafifçe dikkate almasını önerdi. Bazıları, “İyi düşün Evrim”, “Evrim tam tersini yapman lazım” şeklinde yorumlar yaptılar.

Sunucu Evrim Akın evlenemiyor: “Nuray Sayarı bana evliliği yasakladı”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!