Sitare Akbaş tesettüre girdi, gören tanıyamadı! “Aman Yarabbi! 41 kere maşallah”

Ünlü oyuncu Sitare Akbaş'ın yeni dizi karakteri için yaptığı giyim değişikliği, hayranlarını şaşırttı. Tesettüre giren Akbaş'ın yeni görüntüsü büyük ilgi çekerken, 'Maşallah' şeklindeki yorumlar da eksik olmadı. #SitareAkbaş #KızılGoncalar #YeniHali

sitare akbas tesettu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin kalbini kazanmayı başaran Akasya Durağı isimli dizi, sayısız unutulmaz karakteri ve komik sahneleriyle hatıralarımızda yer edinmiştir. Dizinin sevilen meleklerinden biri olan Sitare Akbaş, canlandırdığı Zeyno karakteriyle büyük beğeni kazanmayı başarmıştır. Unutulmaz rolünün ardından farklı dizi projelerinde yer alarak yetenekli performansını izleyicilere sunan Akbaş, halihazırda NOW TV’nin ilgiyle takip edilen dizisi Kızıl Goncalar’da rol alıyor.

Sitare Akbaş

Kızıl Goncalar dizisinde Birgül karakteriyle karşımıza çıkan Akbaş, yeni rolü için radikal bir stil değişikliği yapmış ve tesettüre girmiştir. Bu büyük değişiklik karşısında hayranlarını adeta şaşkına çeviren Akbaş’ın yeni görüntüsü, izleyiciler arasında büyük ses getirdi.

Sitare Akbaş’ın tesettüre girmiş hali, izleyicileri şaşırtmayı sürdürürken, bir yandan da tesettürün çok yakıştığı yönünde yorumlar alıyor. Yepyeni görüntüsü ve profesyonel oyunculuk kabiliyetiyle Akbaş, ekranlarda boy göstermeye ve izleyicilerin kalplerinde taht kurmaya devam ediyor.

Sitare Akbaş tesettüre girdi, gören tanıyamadı! “Aman Yarabbi! 41 kere maşallah”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!