Serenay Sarıkaya’nın başrolünü oynadığı ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’ dizisinden yeni kareler ortaya çıktı!

Merakla beklenen Netflix dizisi 'Kimler Geldi Kimler Geçti'nin ilk fragmanı ve dizi kareleri yayınlandı. Dizinin çarpıcı kadrosunda Serenay Sarıkaya başı çekerken, 9 Mayıs'ta seyirciyle buluşacak dizi, modern zamanlarda aşk, arkadaşlık ve ilişkilere farklı bir bakış açısı getiriyor. #KimlerGeldiKimlerGeçti #Netflix #SerenaySarıkaya

serenay sarikaya nin
Kimler Geldi Kimler Geçti S1. Serenay Sarikaya in Kimler Geldi Kimler Geçti S1. Cr. Courtesy of Netflix © 2024
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayranları tarafından sabırsızlıkla beklenen Netflix orijinal dizisi, ‘Kimler Geldi Kimler Geçti‘, ilk fragmanı ve dizi kareleriyle birlikte yayın tarihini de duyurdu.

Dizi, dikkat çekici kadrosu aracılığıyla izleyiciyi modern zamanların çeşitli zorluklarının yanı sıra günümüz aşkına, dostluğuna ve karmaşık ilişkilerine sürükleyecek bir serüven sunuyor. Bu merakla beklenen proje, 9 Mayıs’ta Netflix platformunda seyirciyle buluşacak.

Yıldız isim Serenay Sarıkaya, başrolde yer alırken, Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Ahmet Rıfat Şungar, Meriç Aral, Bade İşçil, Esra Ruşan ve Efe Tunçer gibi sevilen isimlerden oluşan etkileyici kadro fanlarıyla buluşmayı bekliyor. Bu büyülü projenin yaratıcısını Ece Yörenç, yönetmen koltuğunu ise Bertan Başaran üstlenmiştir.

Ay Yapım’ın yeni dizisinde, ayrıca Kamil Güler, Cem Güler, Zeynep Tuğçe Bayat, Gülcan Arslan ve Perihan Savaş, Laçin Ceylan, Ege Aydan, Selçuk Borak gibi tanınmış isimler de yer alıyor. Bu dizinin aynı zamanda izleyicisine modern ilişkilere renkli bir bakış açısı sunuyor. Tüm dünya ile eş zamanlı olarak ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’, 9 Mayıs’ta yalnızca Netflix’te ekranlarda olacak.

Serenay Sarıkaya’nın başrolünü oynadığı ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’ dizisinden yeni kareler ortaya çıktı!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!