Şarkıcı Selen Görgüzel takipçisinin yaptığı yoruma kızdı! “Ben kimsenin yavrusu değilim”

sarkici selen gorguz
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son zamanlarda sıkça adından söz ettiren şarkıcı Selen Görgüzel, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla hayranlarını hem şaşırtıyor hem de meraklandırıyor. Ayrıca cilt bakımına dair önerileriyle de ilgi çeken, eski eşi Hamdi Alkan’ın da dikkatleri çeken bir konumda olan Görgüzel, bu defa da bir hayranının yorumuna karşı verdiği şaşırtıcı yanıtla gündemde.

Geçmişte ‘Erkek spermi, canlı ve tazeyken yüze sürüldüğünde ciltte lifting etkisi yaratıyor ve cildi besliyor’ diyen Görgüzel, bu açıklamasıyla uzun süre konuşulmuştu.

Şarkıcı bu kez, takipçisine verdiği yanıtla gündeme geldi. Bir takipçisi, şarkıcının paylaşımının altına ‘Yavrum benim harikasın, yerim seni’ yazdı.

Ünlü şarkıcı, bu hayran yorumuna karşılık olarak sinirlenerek, Ben annem ve babam dışında kimsenin yavrusu değilim! Beğeniniz için teşekkür ederim ama hiç tanımadığınız birine bu şekilde hitap etmeniz çok hadsizce…” dedi.

Şarkıcı Selen Görgüzel takipçisinin yaptığı yoruma kızdı! “Ben kimsenin yavrusu değilim”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!