Sandık Kokusu 16. bölümde neler olacak? “Bir şans verir misin bana”

Sandık Kokusu 16. bölümde neler olacak? Sandık Kokusu yeni bölümüyle heyecanı doruğa çıkarıyor! İhanet, aşk ve entrikalar arasında sıkışan karakterlerin sırlarla dolu dünyasına hoş geldiniz. #SandıkKokusu #İhanet #Aşk

sandik kokusu bi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sandık Kokusu 16. bölümü 27 Mart Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de…

Sandık Kokusu 16. bölümde neler olacak?

Şirkete ziyarete giden Irmak, Adnan ile Selvi arasındaki yakınlıktan rahatsızlık duyar. Güvendiği Adnan’a dair içsel bir kurt düşüncesiyle Karsu’ya açılır. Karsu, bu durumu çözmek için Adnan’la görüşür ve tüm gerçekleri öğrenir.

Ömer, Filiz’i estetik doktoruna götürmek bahanesiyle Hasan ile buluşma ayarlar. Filiz, Ömer’in benzini alması için beklerken Hasan gelir ve Filiz’e evinde beklemesini teklif eder. Filiz de bu teklifi kabul eder.

Sandık Kokusu 16. bölüm

Filiz, Hasan’dan etkilenince bir araya gelmek için adımlar atmaya başlarlar. Atilla ise Karsu ile kitapçıda buluşur ve akşam için otelde anlaşırlar. Peki, Atilla’yı hangi sürpriz bekliyor olabilir?

Geç dönen Karsu, Irmak ve Filiz’in baskısına dayanamaz. Irmak’ın ısrarlarına daha fazla dayanamayan Karsu, Adnan’ın onu aldattığını itiraf eder.

Sandık Kokusu 16. bölüm fragman

Dizinin 16. bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Sandık Kokusu 16. bölüm fragman izle.

Sandık Kokusu 16. bölümde neler olacak? “Bir şans verir misin bana”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!