Popstar Bayhan çok değişti! Son halini görenler yorum yağdırdı

Popstar Yıldızı Bayhan Gürhan, radikal bir tarz değişikliğiyle takipçilerini şaşırttı. Bıyık bırakan sanatçıya sosyal medyada çeşitli yorumlar yapıldı. #BayhanGürhan #Popstar #TarzDeğişikliği

popstar bayhan cok d
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müzik dünyasının favori yarışmalarından biri olan Popstar Bayhan, yıllar geçse de iz bırakan isimleriyle hafızalarımızda. Bu isimlerden biri olan Bayhan Gürhan, geçtiğimiz dönemlerde parladığı sahnede Ercan Saatçi, Armağan Çağlayan ve Deniz Seki ile beraber yer alıyordu. Üçüncülük başarısıyla programdan ayrılan Gürhan, ardından da keskin sesi ve karizmatik duruşuyla müzik otoriterleri ve dinleyicilerin dikkatini çekmeyi sürdürdü.

Popstar sürecinde sahip olduğu karakteristik tarzının yanında, kendine özgü ve iddialı tavırları da onu sık sık gündemlerin odağına taşıdı. Ancak bu defa Bayhan, müzikseverlerin radarına, şarkılarından ziyade şaşırtıcı bir biçimde kişisel tarzıyla girdi. Sosyal medya, Bayhan’ın radikal bir değişime gittiğini ve yüzünde yeni bir stile yer verdiğini fark etti. Bir anda tanınmayacak düzeyde farklı bir görünüme bürünen Gürhan, tabana sıfır bıyığı ile hayranlarını ve takipçilerini hayrete düşürdü.

Bıyığının fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Gürhan’ın bu yeni hali, takipçilerinden enteresan yorumlar almasına yol açtı. Ülkü Ocakları’nda yöneticilik yapan birine benziyor”, “Bayhan sıkıldı herhalde”, “Sanırım güldürmek amacıyla bu görüntüyü tercih etti, çünkü eğer öyleyse başardı” ile “Bu performans kesinlikle çok başarılı”, “Yeni tarzını gerçekten beğendim” gibi yorumlarla takipçilerinden karşılık buldu.

Popstar Bayhan çok değişti! Son halini görenler yorum yağdırdı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!