Oyuncu Müge Boz’dan kızı Vina’ya bale dersi!

Başarılı oyuncu Müge Boz, ikinci kez anneliğe hazırlanırken kızı Vina'ya bale dersi veriyor. Çocukluk hayalinin peşinden giderek Vina'ya bale eğitimi veren Müge Boz, bu özel anları da sosyal medya hesabından paylaşıyor. #MügeBoz #Vina #Bale

oyuncu muge boz dan
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başarılı oyuncu Müge Boz, son zamanlarda Instagram ve YouTube kanallarında aktif rol alarak gündemde kalıyor. Kısa bir süre önce Müge Boz, ikinci kez anne olacağı müjdesini takipçileriyle paylaştı. Bu heyecanlı haberi duyurduktan sonra, bir başka sürprizle daha karşımıza çıktı: Kızı Vina’ya bale dersleri veriyor.

Müge Boz bu özel anları sosyal medya hesabından yayınladı ve bir not ekledi: “Annem beni bale derslerine götürürdü.

Bu sözle çocukluk anılarına döndüğünü ima eden Boz, “Bugün çocukluk günlerime geri döndü. Annem beni bale derslerine götürürdü. Şimdi ben kimle geldim…” ifadelerini kullanarak takipçilerini hem duygulandırdı hem de tebessüm ettirdi.

Bu paylaşımlar takipçilerinden büyük ilgi gördü ve Müge Boz, hem oyunculukta hem de anne rolünde başarısını artırarak devam ettiğini bir kez daha gösterdi.

Oyuncu Müge Boz’dan kızı Vina’ya bale dersi!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!