Oyuncu Melisa Döngel’in ödül gecesi kombini! Tarzıyla dillere düştü

oyuncu melisa dongel
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sevilen ve başarılı projelerde yer almayı bilen genç ve yetenekli oyuncu Melisa Döngel, son zamanlarda sıkça özel hayatı ile gündemde yerini alıyor. Bilindiği üzere sarı-kırmızılı takımın yıldızı Barış Alper Yılmaz ile ismi anılan başarılı oyuncu, bu konuya daha önce de açıklık getirmişti: “Daha önce de belirtmiştim, kendisi ile en ufak bir tanışıklığım yok. Kendisini başarılı futbolcu olarak biliyorum, başarılarının devamlı olmasını umuyorum.” şeklinde açıklama ile konuyu kapatmıştı.

Oyunuyla birlikte tarzıyla da dikkat çeken Döngel, son ödül töreninde tarzıyla derin izler bıraktı. Yılın En İyi Kadın Oyuncusu ödülünü kazanan oyuncunun, kırmızıların içindeki tasarımı pek de beğeni kazanamadı. Bu durum Döngel’in sosyal medya hesabında yayınladığı fotoğrafların altına yapılan yorumlarda da net bir şekilde gözler önüne serildi.

“Dilimlenmiş biber dolması”, “Tasarımcı kırmızı biber dolması konseptinden mi ilham aldı acaba?” gibi sıradışı yorumlar yapıldı.



Oyuncu Melisa Döngel’in ödül gecesi kombini! Tarzıyla dillere düştü
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!