Oyuncu Ezgi Mola isyanda! ’60 günde 20 kilo verdi’ iddiasına cevap verdi

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, 60 günde 20 kilo verdiği yönündeki iddiaları reddetti. Kendisini '14 kilo fazlası' ile mutlu hisseden Mola, yeni annelerin kilo verme çılgınlığına kapılmamaları konusunda uyarılarda bulundu. #EzgiMola #SağlıkİçinKiloVerme #GereksizSöylentiler

oyuncu ezgi mola isy
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkemizin sevilen ve beğenilen isimlerinden olan oyuncu Ezgi Mola, bir dizi başarılı projede boy gösterdikten sonra ‘Masumlar Apartmanı’ dizisinin ardından adından sıkça bahsettirmeye başlamıştı. Geçen yıl, iş insanı Mustafa Aksakallı ile evliliği ve ardından gelen oğlunun müjdesi ile hayranlarını sevindiren Mola’nın son zamanlarda oğlu Can ile olduğu paylaşımları, takipçilerinin büyük ilgisini kazanıyor.

Ancak, yakın zamanda ortaya çıkan ve sanatçının 60 gün gibi kısa bir sürede 20 kilo verdiğini öne süren iddialar, Mola’nın gündemini meşgul etmeye başladı. Bu iddialara sessiz kalamayan Mola, sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yapmayı tercih etti.

Böyle gerzek bir haber var. Bendeki tartıya göre +14’üm. Yiyesim vardı, yedim. Yeter der sıkılırsam -18 olur ama bu haber yalan. Doğum yapıp koştur koştur kilo verme derdine düşemem. Siz de düşmeyin gereksiz işler.” dedi.

Mola, doğum sonrasında hızla zayıflama çılgınlığına kapılmanın yanıltıcı olduğunu belirterek,”Doğum yapar yapmaz aceleyle kilo vermeye çalışmak hırsız bir çaba benim için. Herkese tavsiyem, bu gereksiz hırslardan kaçının,” ifadelerini kullandı.

Oyuncu Ezgi Mola isyanda! ’60 günde 20 kilo verdi’ iddiasına cevap verdi
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!