Oyuncu Aslı Enver’in Brüksel pozlarına beğeni yağdı! ‘Hayat kısa, daha çok Belçika çikolatası yiyin’

Aslı Enver'in Brüksel tatilinden paylaştığı fotoğraflar ve 'Daha Fazla Belçika Çikolatası Tüketin!' notu büyük beğeni topladı. Takipçilerinden yüzlerce güzel yorum alan Enver, sosyal medyayı salladı! #AsliEnver #BelçikaÇikolatası #SosyalMedyaBurada

oyuncu asli enver in
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sevilen oyuncu Aslı Enver, 4 Temmuz 2023’te işadamı Berkin Gökbudak ile sahip olduğu minik kızı Elay ile birlikte hayatındaki ilk anneliğin mutluluğunu yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde hafif bir tatil molası veren Enver, seyahat deneyimlerini sosyal medyadan paylaştı. Instagram hesabında 6.6 milyon takipçiye sahip olan Enver, hikayeler bölümünden Brüksel deneyimini takipçileriyle paylaştı.

Ünlü oyuncu, “Hayat kısa, daha çok Belçika çikolatası yiyin” notuyla yayınladığı gönderiler, kısa sürede büyük ilgi gördü ve 237 bin beğeni aldı.

Enver’in bu neşeli seyahat paylaşımları, takipçilerinden yorumlarla karşılandı. Takipçileri tarafından always beğenilen ve güzel yorumlar alan Enver’e fazladan 2 bine yakın yorum yapıldı. Güzellik yorumlarından, “Doğal güzellik”, “Zaten çok güzeldi, bir de anne oldu ultra güzel oldu!” ve “Her zaman parlıyorsun” gibi iltifatlar eksik olmadı.

Oyuncu Aslı Enver’in Brüksel pozlarına beğeni yağdı! ‘Hayat kısa, daha çok Belçika çikolatası yiyin’
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!