Nesrin Cavadzade’nin bikinili paylaşımı gündem oldu! Takipçileri çok beğendi…

Nesrin Cavadzade, sosyal medya paylaşımıyla adından söz ettirmeye devam ediyor! Bikinili videosunu paylaşan güzel oyuncu fit görüntüsüyle beğeni toplamış ve "Bir süre karbonhidratı kesiyorum" notuyla sağlığına ne kadar önem verdiğini göstermiş. #NesrinCavadzade #BikiniliPaylaşım #SağlıklıYaşam

nesrin cavadzade nin
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son zamanların dikkat çeken ismi Nesrin Cavadzade, Şahane Hayatım dizisi ile hem başarılı oyunculuğu hem de güzelliğiyle adını duyuruyor. Ancak bugünlerde özel hayatıyla da oldukça gündemde. Ne de olsa Nesrin Cavadzade’nin yeni bir ilişkiye başladığı söylentileri dolaşıyor. Bu ilişkide eşlik eden isimse TFF Başkanı Servet Yardımcı’nın oğlu Kaan Yardımcı.

Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili videosuyla adeta hayranlarını büyüledi. Kusursuz fiziğiyle beğeni topladı.

Paylaşılan videonun altına “Bir süre karbonhidratı kesiyorum” notunu düşen Cavadzade, formunu korumak için gerekenleri yapacağının sinyalini vermiş oldu.

Nesrin Cavadzade’nin bikinili paylaşımı gündem oldu! Takipçileri çok beğendi…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!