Nesrin Cavadzade, gönlünü Kaan Yardımcı’ya kaptırdı

nesrin cavadzade go
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkemizin sevilen, genç yeteneği Nesrin Cavadzade, performansı ile gönülleri fetheden “Şahane Hayatım” dizisiyle NOW TV ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkıyor. Ancak güzel oyuncunun son zamanlardaki özel hayatındaki gelişmeler, onun profesyonel yaşamını geride bırakan bir popülerlik kazandı. Eski aşkıyla beraberliginin sona ermesinden sonra Cavadzade’nin yeni romantik seyahatine tanıklık ediyoruz.

Bu sefer, Nesrin’in kalbini çalan isim Servet Yardımcı’nın oğlu Kaan Yardımcı oldu. Servet Yardımcı’nın eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olması, çiftin beraberliğini daha da merak uyandıran bir hale getiriyor.

nesrin cavadzade go

Geçtiğimiz akşamlardan birinde, kamuoyunun ilgisini çekecek şekilde fotoğraf veren Cavadzade ve Yardımcı algıların keskinliğini kanıtladı. İkili, basın mensuplarının yoğun sorularına yanıt vermeksizin hızla mekanı terk ettiler.

nesrin cavadzade go 1

Bunun yanı sıra, halk arasında Nesrin Cavadzade’nin yeni erkek arkadaşını annesi ile buluşturduğuna dair ipuçları da dolaşıyor. Bu, ilişkilerinin ciddi seviyelere geldiği tahminlerini doğrular gibi görünüyor.

nesrin cavadzade go 2

Nesrin Cavadzade, gönlünü Kaan Yardımcı’ya kaptırdı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!