Neşe Aksoy kötü haberi kendi duyurdu: “Kanserim…”

Sevilen figür Neşe Aksoy, akciğer kanseri olduğunu bir magazin sitesinde yazdığı kişisel bir yazı ile açıkladı. “Kendime biraz gelir gelmez tekrar yazmaya başlarım diye düşündüm" diyen Aksoy, hastalığın ilerlemesi hakkında samimi düşüncelerini paylaştı. #NeseAksoy #KanserMucadelesi #KanserFarkindaligi

nese aksoy kotu hab
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Neşe Aksoy, kendisine akciğer kanseri tanısı konulan bir yıla yakın bir süre önce, bu acı haberi kendi makalesi aracılığıyla bir magazin sitesinde okuyucularıyla paylaştı. Hayranlarına ve okuyucularına her zaman dürüst olmaya devam ediyor. “

nese aksoy kotu haberi kendi verdi kanserim

Kendim Duyurmak İstedim” başlıklı yazısında, “Bu trajik hastalığı 10 ay önce öğrenmem, beni bir seri zorlukların içine itti ve illaki yazılarıma ara vermek zorunda kaldım. Kendime biraz gelir gelmez tekrar yazmaya başlarım diye düşündüm.

Ancak, son check-up sonuçlarım, ameliyatlı akciğerim ve beyinde yeni kitle oluşumlarını gösterdi. Ne olacağı hakkında hiçbir fikrim yok.” dedi.

Neşe Aksoy kötü haberi kendi duyurdu: “Kanserim…”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!