Metin Akpınar’ın kızı “Annem Ümit Besen yüzünden hapse girdi” dedi, cevap gecikmedi

Duygu Nebioğlu'nun canlı yayında "Annem Ümit Besen yüzünden hapse girdi" iddiası sanatçıyı harekete geçirdi. Besen, "Adımın bu olayda anılmasından rahatsızım" dedi. #ÜmitBesen #DuyguNebioğlu #MügeAnlı

metin akpinar in kiz 2
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz yıl Türk tiyatro ve sinemasının usta ismi Metin Akpınar tarafından kaynaklı bir babalık davasını kazanan Duygu Nebioğlu, gündemden düşmeyi pek de sevmeden açıklamalarını sürdürüyor. Nebioğlu, yakın zamanda Müge Anlı ile Tatlı Sert programından yıllardır gözlerden uzak olan annesini bulma arayışını aktardı. Ancak canlı yayından bir bomba gibi düşen “Annem Ümit Besen yüzünden hapse girdi” ifadesi, bir sanatçıdan cevabı hızlı bir şekilde aldı.

Müge Anlı, Nebioğlu’nun bu iddialarını duyduğunda şaşkına döndü ve hemen Ümit Besen’i arayıp iddiaları iletti. Bunun üzerine Besen “Adımın bu tür bir durumda anılmış olması beni ciddi manada rahatsız etti. İlgili bayanla herhangi bir alakam veya geçmişim yok. Kariyerim boyunca dürüstlük ve saflığım ile tanındım. Müge Anlı’nın duruma objektif bir yaklaşım göstermesine rağmen, adımın geçmesi beni oldukça rahatsız etti” şeklinde karşılık verdi.

Canlı yayında annesi Suphiye Orancı’ya çağrıda bulunan Duygu Nebioğlu, annesinden birleşme isteğini dile getirdi; “Lütfen benimle temasa geç, televizyon önünde ortaya çıkmana gerek yok. Başkaları ne der diye düşünme, seneler boyu birçok şey duydum. Hadi artık bu durumu sonlandıralım. Kendi dünyama dönmek istiyorum, umarım sözlerime karşılık verirsin. Buradan umutsuz ayrılmamayı diliyorum. Birleştiğimizde gücümüzün ne kadar büyük olduğunu göreceksin” şeklinde konuştu.

Kabul edilen babaların en ünlülerinden biri olan Metin Akpınar, 36 yıl önce yaşadığı ilişki sonucu ikiz kızı olduğunu itiraf etti. Bir babalık davası sonucunda Duygu Nebioğlu’nun haklı olduğu kararı verilirken, kız kardeşi Sevgi Nebioğlu’nun dava süreci hala sürüyor. Eşi Göksel Özdoğdu’nun yanı sıra, bir de kızını kabul eden Akpınar, “O bir gecelik bir olaydı. Eşimden özür dilerim. Maalesef, zaman geriye doğru işlemiyor” demişti.

Metin Akpınar’ın kızı “Annem Ümit Besen yüzünden hapse girdi” dedi, cevap gecikmedi
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!