Mauro Icardi ve Wanda Nara’nın kızı orgla Aşkın Olayım’ı çaldı

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Mauro Icardi'nin kızı Francesca, 'Aşkın Olayım' şarkısını orgla çalarken görüntülendi. Videonun sosyal medyada yayılması ile küçük Francesca, bir anda ilgi odağı oldu. #MauroIcardi #Galatasaray #AşkınOlayım

mauro icardi ve wand
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın popüler yıldızı Mauro Icardi‘nin enerjik tavırları ve ‘Aşkın Olayım’ şarkısı, taraftarların gönlünde ayrı bir yer edindi. Bu Arjantinli futbolcu, her gol attığında, stadyumda yankılanan bu çalgılı şarkıyla anılıyor ve taraftarları coşkuyla dans etmeye teşvik ediyor.

Simge Sağın’ın popüler ‘Aşkın Olayım’ şarkısı, sadece Icardi’nin gol anlarında değil aynı zamanda minik taraftarların da dudaklarından düşmüyor. Şarkı, futbolun renkli atmosferini daha da özel hale getiriyor.

Bu futbol aşkı ve bağlılığın diğer bir seviyesi ise Icardi’nin ailesinde gözlemleniyor. Icardi ve eşi Wanda Nara‘nın çocukları, maçları genellikle stadyumdan takip ederken, Wanda Nara’nın son sosyal medya paylaşımı bu aile faaliyetini bir adım öteye taşıyor. Paylaşımda, çiftin kızı Francesca’nın orgla ‘Aşkın Olayım’ı çalmak için çaba gösterdiği görülüyor. Paylaşılan video, kısa sürede sosyal medyada geniş kitleler tarafından paylaşıldı ve takdir topladı.

Mauro Icardi ve Wanda Nara’nın kızı orgla Aşkın Olayım’ı çaldı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!