Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’i Özge Özacar güneş banyosu yaptı, duruluğu mest etti! “Başyapıt gibisin”

Özge Özacar, 'Kızılcık Şerbeti'nin yeni yıldızı olarak sahneye çıktı ve takipçilerini güneşe karşı çekildiği fotoğrafla büyüledi. Çektiği bu fotoğrafları Instagram'da paylaşan Özacar, binlerce beğeni ve yorum alarak popülerliğini bir kez daha kanıtladı. #ÖzgeÖzacar #KızılcıkŞerbeti #InstagramMagic

kizilcik serbeti nin 8
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güzel ve yetenekli oyuncu Özge Özacar, ilk yayın tecrübesini ‘Tatlı Küçük Yalancılar’ dizisiyle kazandı ve sonrasında ‘Lise Devriyesi’, ‘Meryem’, ‘Baba’, ve ‘Hayaller ve Hayatlar’ gibi çok sevilen televizyon projelerinde yer aldı. Özacar, gerçek potansiyelini ise “Bursa Bülbülü” filminde sergiledi ve adından sıkça söz ettirmeye başladı.

Günümüzde, Show TV’de yayınlanan ve oldukça ses getiren dizi Kızılcık Şerbeti’nin kadrosuna katılan Özacar, Ömer karakterinin yeni aşkı Görkem karakterini oynamaktadır. Yetenekli oyuncu, canlandırdığı karakter ve performansıyla izleyenleri kendine hayran bırakan Özacar, sosyal medya üzerinde de oldukça popülerdir.

Özge Özacar, 1995 doğumlu ve bu güzelliği fotoğraflarında çok net gözüküyor. Özacar, güneş ışığının tadını çıkarırken çekilmiş fotoğraflarını Instagram hesabında paylaştı ve binlerce beğeni ve yorum aldı. Özacar’ın bu güzellik sergileyişi; müthiş olan doğal güzelliğini, pozitif enerjisini ve doğayı ne kadar çok sevdiğini bariz bir şekilde gösteriyor.

Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’i Özge Özacar güneş banyosu yaptı, duruluğu mest etti! “Başyapıt gibisin”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!