Kızılcık Şerbeti 60. bölüm fragmanı: Doğa evleniyor! Fatih deliye dönecek “Doğa o adamla mı beraber?”

Kızılcık Şerbeti 60. bölüm fragmanı yayınlandı. "Kızılcık Şerbeti" dizisinin yeni bölümünün fragmanı yayınlandı! Bu bölümde Doğa'nın evlenme haberleri etrafta dolaşırken Fatih'in bu durum karşısındaki reaksiyonu merak konusu oldu. #KızılcıkŞerbeti #DoğaEvlenecek #FatihinReaksiyonu

kizilcik serbeti 60
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kızılcık Şerbeti 60. bölüm fragmanı yayınlandı. Haftanın çok beklediği ve cuma gecelerine damgasını vuran “Kızılcık Şerbeti” TV dizisi, her seferinde olduğu gibi yine heyecanlı bölümlerle Show TV’de seyirciyle bir araya geliyor.

Her hafta izleyicileri ekran başına kilitleyen ve reyting sıralamalarında en üst sıralarda yerini koruyan dizinin başrolünde; sektörün tanınmış figürlerinden Ceren Karakoç, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Müjde Uzman ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi yetenekli oyuncular yer alıyor. Hasar görmemiş hikayesiyle dikkat çeken bu eşsiz senaryo ise Melis Civelek imzası taşıyor.

Kızılcık Şerbeti 60. bölüm fragmanı

Yeni bölümün heyecanla beklendiği şu günlerde, birinci fragman yayınlandı ve düşündürücü noktalar birer birer ortaya çıkmaya başladı. İçerisinde Umut ve Nursema’nın hikayesinin sona erdiği, Nursema’nın Umut’u kendi odalarında yakaladıktan sonra son kez konuşup ayrıldığı ve Pembe’nin Doğa’ya olan ilgisinin Görkem’i çılgına çevirdiği sahnelerle dikkatleri çeken fragmanda, Nilay’ın Doğa’nın hayatında biri olduğunu ve hatta evleneceğini açıklaması herkesi şok etti. Tüm bu gelişmelerle sinirlenen Fatih, ne yapacağı konusunda herkesi merak içinde bıraktı. İşte, merakla beklenen “Kızılcık Şerbeti” 60. bölüm fragmanı…

Kızılcık Şerbeti 60. bölüm fragman

Dizinin 60. bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Kızılcık Şerbeti 60. bölüm fragman izle.

Kızılcık Şerbeti 60. bölüm fragmanı: Doğa evleniyor! Fatih deliye dönecek “Doğa o adamla mı beraber?”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!