Kara Ağaç Destanı 6. bölümde neler olacak? Ömer ve Sultan ortak amaç için birarada

kara agac destani 2
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kara Ağaç Destanı 6. bölümde neler olacak? sorusu dizi takipçileri tarafından oldukça merak edilmekte. TRT 1 ekranlarında seyircilerin büyük ilgi gösterdiği Kara Ağaç Destanı dizisi, 29 Mart Cuma akşamı saat 20.00’de 6. bölümüyle ekranlara gelecek.

Kara Ağaç Destanı 6. bölümde neler olacak?

Zeynep’in kocasının öldürülmesi, konakta şok etkisi yaratmıştır. Celal Ağa’nın tutumuna odaklanan herkes, ya savaşın büyüyeceğini ya da dökülen kanın bedelinin ödeneceğini düşünmektedir. Celal Ağa, Latif Bey’in sulh teklifini kabul edecek midir?

karaagac destani 6 bolum fragman

Raziye, Sultan’ı baraj projesinden vazgeçirmeye çalışırken, Sultan ise projeyi hızlandırmakta kararlıdır. Sultan’ın açıkladığı yeni harita, Kara Ağaç’ta dengeleri nasıl değiştirecek?

Merdo’yu kurtarmak için harekete geçen Ömer, Sultan’ın desteğiyle yeni bir yol bulur. Ömer ve Sultan, ortak bir hedefe doğru ilerlemeye karar verirler. Artık onlar için, Merdo’yu kurtarmak Kara Ağaç’ın kaderini değiştirmekle eşdeğerdir.

Kara Ağaç Destanı 6. bölüm fragman

Dizinin 6. bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Kara Ağaç Destanı 6. bölüm fragman izle.

YouTube video

Kara Ağaç Destanı 6. bölümde neler olacak? Ömer ve Sultan ortak amaç için birarada
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!