Gaddar’ın Kerem Müdür’ü bakın aslen nereliymiş! İşte Onur Saylak’ın memleketi..

Kerem Müdür karakteri ile Gaddar dizisinde izleyenlerin kalbini kazanan Onur Saylak'ın hayat hikayesi merakla izleniyor. Başarılı oyuncunun kişisel ve profesyonel hayatına dair detaylar bu yazıda. #OnurSaylak #Gaddar #KeremMüdür

gaddar in kerem mudu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FOX TV’nin popüler dizisi Gaddar’da izleyiciyi büyüleyen Kerem Müdür karakterinin yaratıcısı olan Onur Saylak‘ın yaşam öyküsü merak konusu olmaya devam etmektedir. Saylak, 46 yaşında olmasına rağmen hala ekrandaki enerjisi ve oyunculuğu ile seyirciyi kendine hayran bırakıyor.

Başarılı oyuncu, akademik kariyerine Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü’nde başladı. Ardından farklı bir disiplin arayışıyla, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’ne geçti. Ancak hayatının dönüm noktası, üniversitenin tiyatro kulübüne katılıp oyunculuğa adım atması oldu.

2000 yılında Bizim Evin Halleri adlı dizide ilk rolünü alarak oyunculuk kariyerine başlayan Saylak, bu tarihten itibaren birçok dizi ve sinema filminde yer aldı. 12 Mayıs 1977’de Ankara’da dünyaya geldi, fakat çocukluğunu Aydın, Kuşadası’nda geçirdi.

Kişisel hayatı hakkında bilgi vermek gerekirse, 28 Temmuz 2011’de Paris’te ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ile evlendi ve 2012’de ikiz kızları Maya ve Toprak dünyaya geldi. Ünlü çift, 2017’de ayrılık kararı aldı. 2020’de menajer Gözde Yılmaz ile dünyaevine giren Saylak, Aralık 2020’de Deniz Ali adında bir oğlanın babası oldu.

Gaddar’ın Kerem Müdür’ü bakın aslen nereliymiş! İşte Onur Saylak’ın memleketi..
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!