Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?

Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gaddar dizisinin hayranları, yeni bölümü heyecanla beklerken Gaddar'ın 14. Bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. Peki, Gaddar'ın 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ayrıca, 19 Nisan'da yayınlanacak olan yeni bölümün izlenebileceği bir link var mı? #gaddar

gaddar dizisi ne zaman başlayacak
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gaddar dizisinin hayranları, yeni bölümü heyecanla beklerken Gaddar’ın 14. Bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. Peki, Gaddar’ın 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Peki, Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm izleme linki var mı?

Gaddar son bölümde neler oldu?

Davut’un ölümü, ailenin üzerinde aşılması zor bir acı bırakır. Dağhan kendini suçlamaya başlar ve intikam yeminleri ederek Korkut’un peşine düşer. Herkes, Dağhan’ın kendisine zarar vermesinden korktuğu için önlem alır. Enver, işi kanunsuz yollardan çözmek için çabalar ve Zakkumlar’a bir teklifle gider. Sonrasında Dağhan’ı saf dışı bırakarak Müdür ile plan yapar. Ancak yaptıkları plan, Şirket’ten gelen bir emirle engellenir.

gaddar daghan bab

Korkut, Leyla ile yakınlaşabilmek için babasının ölümünü ve katilini araştırmaya başlar. Bu sırada onunla yeniden görüşebilmek için çabalamaya devam eder. Dağhan, Leyla ve Korkut arasındaki bağlantıdan haberdar olur ve onu Korkut’tan uzaklaştırmak ister. Bu konu ikili arasında bir hesaplaşmaya dönüşür. Leyla’nın babasının ölümüyle ilgili öğrendikleri, onu bir seçim yapmaya zorlar.

Dağhan, ailesinin aldığı önlemleri aşarak soluğu Korkut’un yanında alır. Dağhan’dan alacakları intikam üzerine Korkut ve Kalender anlaşamazlar. Kalender, Dağhan konusunda giderek endişelenir. Korkut, cenazeden sonra Dağhan’ı bulur ve ona seçim yapması için bir oyun oynar, bu oyun Dağhan’ın intikam duygusunu daha da körükler. Dağhan, Korkut’u öldürmeye çok yaklaşırken karşısında Şirket’in adamlarını bulur. İstediğini yapmak için Şirket’in verdiği göreve uymak zorundadır.

Bu sırada Ekber, Oya’yı yakınında tutmak için Korkut’un etrafa yaydığı korkudan faydalanır. Ancak Oya ve Aydan, bu kez daha temkinlidir.

Gaddar14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gaddar 14. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Güncel gelişmeler için sayfamızı takip edebilirsiniz.

Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!