Farah Zeynep Abdullah Shakira dansı yaptı! Oryantal şova yorum yağdı

Son olarak "Kızılcık Şerbeti" dizisinde izlediğimiz tanınmış oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Shakira tarzı oryantal dans videosu ile sosyal medyada günün konusu oldu. Dansın yanı sıra tarzı ve göz alıcı kıyafeti ile de beğeni topladı. #FarahZeynepAbdullah #OryantalDansı #SosyalMedyaGündemi

farah zeynep abdulla
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birçok başarılı projeye imza atan popüler oyuncu Farah Zeynep Abdullah, yeteneklerini sergilediği sosyal medya paylaşımları dikkatle takip ediliyor. “Öyle Bir Geçer Zaman Ki”, “Masumlar Apartmanı”, “Bihter” ve “Bergen” gibi tanınan popüler dizilere roller alarak başarılı performans sergilemiştir..

Farah Zeynep Abdullah

Son zamanlarda ise “Kızılcık Şerbeti” dizi projesine misafir oyuncu olarak dahil olmuş ve buradaki farklı karakter yorumlaması ile hayranlarını şaşırtmayı başarmıştır.

Ancak, Farah Zeynep Abdullah bu sefer farklı bir yeteneği ile gündem oldu. Şıklığı ve zarifliği ile tanınan Abdullah, son paylaşımında Shakira’yı kıskandıracak bir oryantal dansa imza attı. Siyah eteği ve sütyeni ile göz alıcı bir görünüme sahip olan güzel oyuncunun bu dans videosu, sosyal medyada geniş çapta ilgi ile karşılandı.

Oyuncunun altın detayları ile süslediği kıyafeti ile sergilediği meydan okuyan bu dans, izleyicilerden bir çok olumlu yorum aldı.

Farah Zeynep Abdullah Shakira dansı yaptı! Oryantal şova yorum yağdı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!