Erdal Beşikçioğlu’nun yeni hayatı! Sabah belediye başkanı akşam aktör

Erdal Beşikçioğlu, Ankara Etimesgut'ta belediye başkanı oldu. Sabahları halkın hizmetinde bir lider, akşamları ise Ankara Congresium'da yetenekli bir aktör olarak izleyici karşısına çıkıyor. #ErdalBeşikçioğlu #tiyatro #belediyebaşkanı

erdal besikcioglu nu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdal Beşikçioğlu, 31 Mart Yerel seçimleri sonucunda Ankara Etimesgut belediye başkanı olarak seçildi. Talenli oyuncu ve şimdi de sevilen belediye başkanı Beşikçioğlu, seçildiği bölgede yüzde 56.61 oy alarak en yakın rakibi MHP’li Enver Demirel’i geride bıraktı.

Erdal Beşikçioğlu, sadece gündüz saatlerinde belediye başkanı olarak değil, akşamları da yetenekli bir aktör olarak halkın huzuruna çıkıyor. Tihtroya olan aşkı ve bağlılığı hala devam ediyor, bu yüzden çoğu gecenin saatlerini Ankara Congresium’daki ‘Bir Delinin Hatıra Defteri’ adlı oyununda geçiriyor.

Sağlam karakteri ve profesyonel oyunculuğu halka takdirle karşılandı, sosyal medyanın da hızlıca odak noktası haline geldi.

Erdal Beşikçioğlu’nun yeni hayatı! Sabah belediye başkanı akşam aktör
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!