Edis ve Baran Mengüç’ün düet yaptığı Ayyaş Berlin Müzik Video Ödülleri’nde

ayyas berlin muzik
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edis ve Baran Mengüç’ün seslendirdiği, son haftalarda en popüler şarkılar arasında yer alan ‘Ayyaş‘, yeni klibiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Türkçe Pop müziğine farklı bir perspektif kazandıran şarkı, etnik melodileri ve çağdaş düzenlemeleriyle uluslararası alanda da büyük başarı elde ediyor. Berlin Music Video Awards (BMVA) tarafından ‘Silver Selection’ kategorisine dahil edilen klip, müzik dünyasının en saygın ödül törenlerinden birinde gösterilecek.

edis baran menguc ayyas

Berlin Müzik Video Ödülleri, Silver Selection kategorisinde yer alan eserlerin, dünya çapında tanınmayı hak eden yaratıcı sanat eserleri olduğunu kabul ediyor ve bu eserleri göstererek sanatçıların emeklerini ve yaratıcılıklarını ödüllendiriyor. ‘Ayyaş’ klibi, 12-14 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan BMVA etkinliğinde izleyicilerle buluşacak.

edis baran menguc ayyas 2

Şarkının sözleri Baran Mengüç’e, müziği Baran Mengüç ve Kaan Hacısüleymanoğlu’na aitken düzenlemesi Zeki Arkun ve Onur Sevigen tarafından yapıldı. Klibin yönetmenliğini ise Utku Kemal üstlendi. Müziğin tarzını yansıtan klibin çekimleri, 150 kişilik bir ekip tarafından 24 saatte tamamlandı. Kısa sürede geniş kitleler tarafından beğeniyle karşılanan klip, uluslararası alanda da büyük ilgi gördü ve yaklaşık 7 milyon kişi tarafından izlendi.

Edis & Baran Mengüç – Ayyaş dinle.

YouTube video

Edis ve Baran Mengüç’ün düet yaptığı Ayyaş Berlin Müzik Video Ödülleri’nde
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!