Cindy Crawford’un kızı Kaia Gerber büyüdü! Bir dergi için poz verdi

Cindy Crawford'un genç ve yetenekli kızı Kaia Gerber, yeni bir dergi çekimi ile herkesi büyülerken aynı zamanda oyunculuk kariyerine adım atıyor. #KaiaGerber #Moda #Oyunculuk

cindy crawford un ki
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Moda dünyasına adını altın harflerle yazdıran Cindy Crawford‘un genç ve yetenekli kızı Kaia Gerber, güzellik ve stilini bir dergi çekimi için sergileyerek herkesi büyülüyor. Gerber’ın güzelliği, her zaman olduğu gibi dikkat çekici ve nefes kesici.

Sadece 21 yaşında olan Kaia Gerber, 16 yaşından itibaren modellik dünyasının nabzını tutuyor. Annesi Cindy Crawford’un izlerini sürerek aynı mesleği seçen Gerber, pozları ile görenleri kendine hayran bırakıyor.

Elde ettiği ışıltılı pozlarını, sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıyor ve takipçileri bu paylaşımları büyük bir coşkuyla kabul ediyor. Gerber’ın cesur seçimleri, onu moda dünyasında yoğun ilgi ve beğeniyle karşılanıyor.

Şimdilerde ise Gerber, yetenek yönünü genişleterek oyunculuk dünyasına adım atıyor. Yeni dizi Palm Royale’de Kristen Wiig ve Allison Janney ile birlikte rol alıyor. Gerber, kendine özgü ve parlak bir modellik kariyeri oluşturduktan sonra şimdi de oyunculuk yeteneklerini sergileyerek kendini daha fazla geliştirme arzusundadır.

Cindy Crawford’un kızı Kaia Gerber büyüdü! Bir dergi için poz verdi
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!