Cansu Taşkın’la aşk yaşadığı söylentisiyle konuşulan Yılmaz Erdoğan: Yaşandı ve sona erdi

Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ile yaşadığı aşkı doğruladı ve "Geçtiğimiz yıl yaşandı ve sona erdi" dedi. Taşkın'a dava açılacağı söylentilerini de yalanladı. #YılmazErdoğan #CansuTaşkın #magazin

cansu taskin la ask
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni dizi projesi İnci Taneleri ile yine televizyon ekranlarında boy göstermeye başlayan ünlü isim Yılmaz Erdoğan, özel hayatının gündeme gelmesiyle adından sıkça söz ettirdi. Cansu Taşkın ile iki yıllık bir aşk yaşadığına dair dedikodular ve peş peşe paylaşılan fotoğraflarla hakkında konuşulan Erdoğan, fazla bekletmeden konuya dair açıklama yaptı.

Özel yaşamında olan bitenin magazin gündemine oturması üzerine, Taşkın’ın kardeşi Elif Vurgun’un çiftin fotoğraflarını ardı ardına paylaştığı görüldü. Yılmaz Erdoğan’ın bu durum karşısında Taşkın ve Vurgun’a dava açacağı konuşulurken Erdoğan kendisi açıklama yaparak;

“Geçtiğimiz yıl yaşanmış ve sona ermiş bir ilişki ‘garip’ bir şekilde gündeme geldi. Artık bu konunun kapatılmasını rica ediyorum. Kimseyi dava etmiyorum. Herkesin ve her şeyin sadece iyi yanlarını hatırlıyor, gerisini unutuyorum. Sevgilerimle…” dedi.

cansu taskin la ask

Geçmişte Pınar Kerimoğlu’nun televizyon programına konuk olarak katılan Cansu Taşkın “Bu olaylar gerçek mi bir aşk var mı aranızda?” sorusuna; “Gerçek… Haberler doğru. Hiçbir zaman özel hayatımı konuşmadım konuşmamaya da devam. Bunu sosyal medyada ön planda tutmadım. Evet doğru hani haberler, sorduğun için söyleyeyim. Yani sonuç olarak biz kötü bir şey yapmadık arkadaşlar bu çok normal değil mi? Çok girmek istemiyorum o konulara, benim için çok değerli bir insan” demişti.

cansu taskin la ask 1

Ayrıca Elif Vurgun, kız kardeşi Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan’ın beraber çekilmiş bir dizi fotoğrafı ve videoyu Instagram hesabından yayınladı. Yayınlanan videoda Yılmaz Erdoğan’ın Cansu Taşkın’ı dudaktan öptüğü görülürken, bu durum gündemde geniş yer buldu.

cansu taskin la ask 2

Cansu Taşkın’la aşk yaşadığı söylentisiyle konuşulan Yılmaz Erdoğan: Yaşandı ve sona erdi
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!