Can Ayşecik’in minik yıldızı Ecem Kanun’u şimdi gören tanıyamıyor! İşte, minik yıldız Ecem Kanun’un son hali…

''Herkesin çocukluk aşkı 'Can Ayşecik' dizisinin yıldızı Ecem Kanun, şimdilerde güzelliğiyle herkesi büyülüyor! Zamana meydan okuyan yıldızın değişimini görmek için yazımızı okuyun. #EcemKanun #CanAyşecik #büyüleyiciGüzellik''

can aysecik in minik
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

90’lar kuşağı Türk televizyonunun yaramaz ve sevimli siması, ‘Can Ayşecik’ dizisinin minik yıldızı Ecem Kanun, zamana meydan okuyarak büyüdü ve bugün herkesi etkileyen bir güzelliğe büründü. Çizgi dizi karakterinden ilham alan ve hepimizin kalbine dokunan Can Ayşecik’in canlandırıcısı Ecem Kanun, geçen zamanla birlikte güzelliğini de ön plana çıkardı.

Ecem Kanun

Ayşecik karakteri ile gönüllerde taht kuran, mavi gözlü ve haylaz karakteri ile dikkat çeken Ecem, artık modern bir kadın olarak karşımızda. O zamanları yaramaz ve küçük bir kız olan Ecem Kanun, şimdilerde hayran bırakan bir güzelliği olan 33 yaşında bir kadın.

Ecem Kanun

Geçmiş zamanlarda ekranlara yaptığı tatlı kaçamakları ve kalplere dokunan etkisiyle tanıyıp sevdiğimiz Ecem Kanun, şu anda evli ve televizyon dünyasından uzak durarak, sakin bir yaşam sürmekte. Ancak sosyal medyada oldukça aktif olan Ecem, sahip olduğu takipçi kitlesi ile sık sık etkileşime geçiyor.

Ecem Kanun

Günümüzdeki haliyle, Ecem Kanun’un dikkat çeken değişimi onun takipçileri tarafından fazlasıyla beğeni alıyor ve hatta onların ilham kaynağı oluyor.

Ecem Kanun

İşte karşınızda, zamana meydan okuyan ve herkesi büyüleyen efsane ‘Can Ayşecik’ dizisinin yıldızı Ecem Kanun’un bugünkü hali…

Ecem Kanun
Can Ayşecik’in minik yıldızı Ecem Kanun’u şimdi gören tanıyamıyor! İşte, minik yıldız Ecem Kanun’un son hali…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!