Cadı filminin yeni fragmanı ve vizyon afişi yayınlandı

#Cadı filmi 26 Nisan'da gösterime girecek. Fragmanı ve vizyon afişi yayınlandı. Türk Sineması'nın farklı yönlerini sergiliyor gibi! #OsmanlıDönemi #CadıHikayesi

cadi filminden yen
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük bir merakla beklenilen ve 26 Nisan’da izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Cadı filmi; Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın ilgi çekici eserinden beyazperdeye aktarılmış, karşımıza sürükleyici bir psikolojik gerilim olarak çıkıyor.

Osmanlı Devleti’nin son dönemlerinde geçen hikaye, Fikriye adındaki genç bir dulun, Naşit Nefi Efendi ile mecburi bir şekilde evlenmesini ve yaşadıkları köşkün, halk arasında dilden dile dolaşan cadı söylentilerini konu alıyor. Fikriye’nin bu karmaşık durumu çözme çabalarının heyecan dolu serüveni yeni fragmanda öne çıkıyor.

Cadı filmi

Yayımlanan fragmanda, Fikriye’nin yürekler acısı köşke nasıl taşındığına değinilirken, köşkteki Cadı’nın hikayesini çözüme kavuşturma konusunda Fikriye’nin kararlılığı dikkat çekiyor. Bu karmaşık etkileyici durum, izleyicinin merakını artırmaktadır. Bugüne kadar pek çok Türk filmine nazaran farklı bir temaya sahip olduğu belirtilen filmi gösterim afişi de gün yüzüne çıktı.

Son zamanların parlayan yıldızı Furkan Andıç yanında, Buse Meral ve birçok deneyimli oyuncuların paylaştığı ‘Cadı’ filminin kadrosu dolu dolu. Çağdaş Onur Öztürk, Süreyya Kilimci, Elif Ürse, Manolya Maya, Hüseyin Soyaslan, Cengiz Orhonlu, Dilara Duman, Yağız Ata Dinçer, Ekin Pasvanoğlu, Nur Sürer; yakından tanıdığımız başarılı isimleri bir arada vaiyoruz. Filmin müzikleri de dikkat çeken bir özellik: ‘Adını Feriha Koydum’, ‘İstanbullu Gelin’ gibi popüler dizilere imza atan Ercüment Orkut, Cem Tuncer ve Sabina Khujaeva üçlüsü tarafından hazırlandı.

Cadı’, gerilim dolu bir hikaye ve sürükleyici kurgusuyla 26 Nisan’da, A90 Pictures dağıtımı ile sinemalarda olacak.

Cadı filmi fragman

Filmin fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Cadı filmi fragman izle.

Cadı filminin yeni fragmanı ve vizyon afişi yayınlandı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!