Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in büyük oğlu Karan 5 yaşına girdi! İşte doğum gününden kareler

Ünlü çift Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, büyük oğulları Karan'ın 5. yaşını, neşeli bir doğum günü partisi düzenleyerek kutladılar. Instagram hesaplarından paylaşılan fotoğraflar, heyecanlı yorumlar ve sıcak dileklerle karşılaşarak, çiftin fanları arasında büyük bir beğeni topladı. #BurakÖzçivit #FahriyeEvcen #Karanin5yasgünü

burak ozcivit ile fa
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü oyuncu Burak Özçivit‘in eşi, aynı zamanda başarılı bir oyuncu olan Fahriye Evcen, bir yıl öncesinde ikinci kez annelik sevincini tattı. Birbirinden değerli iki ünlü isim, ilk oğulları olan Karan’ın doğum gününü kutlamak adına tatlı bir organizasyon düzenlediler.

Karan'in doğum günü

Popüler çizgi film serisi Transformers’ın temasıyla süslenen doğum günü partisini Karan için hazırlayan aile, bu özel günün anı fotoğraflarını Instagram üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Özçivit ve Evcen çifti

Evliliklerine 2017 yılında resmiyet kazandıran çift, 2019’un ikinci yarısında Karan’ı dünyaya getirdi. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, 18 Ocak tarihinde ikinci defa anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Karan'ın doğum günü pastası

Karan’ın 5. yaş gününde çekilen aile fotoğrafları, hayranlarının yoğun ilgisini çekti. Ünlü çiftin mutluluklarına ortak olarak iyi dileklerini ileten takipçileri, yorumlarıyla sevgilerini gösterdi.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in büyük oğlu Karan 5 yaşına girdi! İşte doğum gününden kareler
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!