Banu Alkan’dan Hadise yorumu geldi: Frikik ondan sorulur

Banu Alkan #Hadise üzerine epey konuşulan göğüslerinin silikon olup olmadığı ve estetik haberlerine ilginç bir yanıt verdi! Alkan, Hadise'nin #frikik üstadı olduğuna da değindi. #magazinhaberleri

banu alkan dan hadis
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sanal dünya üzerindeki etkinliğini her geçen gün bir üst seviyeye çıkaran Banu Alkan, çeşitli ünlülerle ilgili ilginç yorumlarını takipçileriyle paylaşıyor. Bir süre önce Serenay Sarıkaya için yaptığı yorumla dikkat çeken Alkan, şimdilerde ise Hadise’yi gündemine alarak ilgi çekiyor.

banu alkan 2 yillik

Sosyal medya hesabını adeta bir magazin dergisi gibi kullanan Banu Alkan, başarılı pop sanatçısı Hadise’yi Instagram hikayelerine taşıdı. Alkan “Hadise’nin göğüsleri silikon değil galiba” yorumunu yaptı ve Hadise’nin profilini mentionladı. Banu Alkan’ın bu paylaşımı, görenleri tebessüm ettirdi.

Bu sıralar dikkat çeken bir diğer detay ise Hadise’nin estetik operasyon geçirip geçirmediği konusu. Banu Alkan, bu konuyu hikayelerine taşıdı ve “Hadise’de estetik yok.” şeklinde bir yorumda bulundu. Fakat bu yorumun yanı sıra, daha çarpıcı bir açıklamada daha bulundu. “Hadise demek frikik demek” diyen Alkan, şarkıcının son zamanlarda sıkça gündeme gelen frikik konusuna da değinmiş oldu.

Banu Alkan’dan Hadise yorumu geldi: Frikik ondan sorulur
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!