Bahar dizisi Rengin öldü mü, diziden ayrıldı mı? Kazaya kurban gitti…

Bahar dizisi son bölümünde Rengin'in kaza yapması ve hayatta kalıp kalmayacağı merak konusu oldu. Ecem Özkaya'nın diziye veda edip etmeyeceği ise izleyiciyi endişelendiren diğer bir konu. #BaharDizisi #ShowTV #EcemÖzkaya

bahar dizisi rengin 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Show TV’nin nabzı yüksek ve izleyiciyi ekrana kilitleyen dizisi Bahar, yine bir akşam ekrana parladı. Dizi, bu sefer de vurucu bir sonla en heyecanlı sahneleri izleyicile paylaştı. Bahar dizisi; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Hatice Aslan, Ecem Akkaya, Mehmet Yılmaz Ak gibi yıldızların değer katacağı bir kadro ile dolup taşıyor.

Yayınlanan son bölümde; Bahar, gerçeklerle mücadele ederken, Parla ise babasının sırrını ortaya çıkardı. Ancak topraklar sarsılırken, başı beladan kurtulmayan Rengin de bir anda ölümle yüz yüze geldi.

Rengin, arabası takla atarken kazanın pençelerine düştü. Rengin, bu tuzağı atlatıp atlatamayacağı tesirli bir merak unsurunu ateşledi. Bahar dizisinde Rengin’in can alıcı durumuna, başarılı oyuncu Ecem Özkaya hayat veriyor. Bu yüzden sorulması gereken anlaşılabilir; iyi niyetli Rengin, kazadan sağ çıkacak mı yoksa Özkaya, dizi kadrosuna veda edecek mi?

bahar dizisi rengin 2

Gerilimle dolu bu son sahnede Rengin, arabasında çaresiz kaldı ve izleyicileri endişeli bir bekleyiş içerisine soktu. Fakat, büyük olasılıkla Özkaya’nın Bahar dizisinden çekilmeyeceği üzerinde duruluyor. Sonuçlar, umutla beklenen bir sonraki bölümle birlikte aydınlığa kavuşacak.

Bahar dizisi Rengin öldü mü, diziden ayrıldı mı? Kazaya kurban gitti…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!