Bahar 10. bölüm 2.fragman: İntikam modu açıldı! Timur ve Bahar’ın unutulmaz gecesi…

Bahar 10. bölüm 2.fragman yayınlandı. Bahar dizisinin merakla beklenen 10. bölümünün 2. fragmanı yayınlandı. Bahar'ın intikam almak üzere Timur'la yüzleşmesi ve "unutulmaz bir gece yaşayacağız" repliği ile dikkat çeken fragman, izleyicilere heyecanlı anlar vadediyor. #BaharDizisi #BölümFragmanı #UnutulmazGeceler

bahar 10 bolum 2 fr
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahar 10. bölüm 2.fragman yayınlandı. Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy gibi başarılı oyuncuların başrollerini paylaştığı, Show TV’nin sevilen dizisi Bahar, televizyon macerasını sürdürüyor. Bahar dizisi, MF Yapım tarafından hayranlarına sunuluyor ve fedakar kadınların etkileyici hikayesini beyaz perdeye taşıyor.

Ayça Üzüm tarafından yazılan senaryosu ile dikkat çeken dizi, tıp eğitimi alarak büyük hayaller kuran ve ardından hayatını ailesine, eşine ve iki çocuğuna adamış olan Bahar’ın hayatının beklenmedik bir hastalık sonucu nasıl değiştiğini ve onun bu süreçteki dönüşümünü anlatıyor.

Bahar 10. bölüm 2.fragman

Ekranlarda 10. bölümü ile boy göstermeye hazırlanan Bahar dizisinin ikinci fragmanı yayımlandı. Yeni fragmanda intikam alacağına dair ipuçları veren Bahar’ın, Timur’la yüzleşmesi izleyicileri oldukça meraklandırdı. “Unutulmaz bir gece yaşayacağız” repliğinin ön plana çıktığı fragman, izleyicilerin beklentisini arttırdı. Bahar serisinin 10. bölümün ikinci fragmanını kaçırmayın…

Bahar 10. bölüm 2.fragman

Dizinin 10. bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Bahar 10. bölüm 2.fragman izle.

Bahar 10. bölüm 2.fragman: İntikam modu açıldı! Timur ve Bahar’ın unutulmaz gecesi…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!