Azra Akın 2. kez anne oldu! Bebeğin adını ne koydu?

Türkiye'nin gözde isimlerinden Azra Akın, ikinci kez anne oldu. Bu mutlu haberi sosyal medya üzerinden açıklayan Akın, yeni doğan kızına Arya adını verdiğini duyurdu. #AzraAkın #Aile #Arya

azra akin ikinci
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye ve dünya güzeli unvanını taşıyan Azra Akın, yeni hayatının başrol oyuncusu kız bebekleriyle ikinci kez anne olmanın mutluluğunu ve sevincini paylaşıyor. Bu büyük müjdeyi en özel şekilde duyuran Akın, sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştığı mesajda, “14 Nisan Pazar günü, ailemize bir kız kardeş katıldı. Bu, bizim için büyük bir mutluluk ve sürpriz oldu. İsim olarak Arya’yı seçtik” açıklamalarında bulundu.

azra akin 2 kez anne oldu

Akın, hamileliği boyunca sevdiklerine ve hayranlarına süreç hakkında düşüncelerini ve duygularını yaşatarak, aynı zamanda da pozitif mesajlar vermişti. İlk hamilelik fotoğrafını 26 Aralık 2023 tarihinde paylaşan Azra Akın, bu dönemi “2024’te dört kişilik bir aile olacağız” cümlesiyle özetlemişti.

azra akin 2 kez anne oldu 2

Her anne gibi, Akın’ın da hamilelik süreci zor dönemleriyle beraber geldi. Ancak genel olarak keyif alıyor gibi görünüyordu. Bu konuda, “Doktorlarımız cinsiyet hakkında bilgi vermekle birlikte, biz bunu doğuma kadar öğrenmek istemiyoruz. Demir’in doğumunda olduğu gibi, bu kez de aynı teslimiyeti gösteriyoruz. Hamileliğimin ilk üç haftası zor geçti. Yorgun bir süreçti ve genel olarak duygusal bir hali içine girdim. Ancak son birkaç haftadır kendimi çok daha iyi hissediyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

Azra Akın 2. kez anne oldu! Bebeğin adını ne koydu?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!