Adana’da Mert Demir rüzgarı: 200 bin kişiyle bambaşka bir konser deneyimi!

Türk Pop Müziği'nin yükselen yıldızı Mert Demir, Adana'da unutulmaz bir konser deneyimi yaşattı. Konseri 200 bin kişi takip etti. Demir’in en sevilen parçalarını seslendirdiği bu muhteşem konser, seyirciler tarafından büyük beğeni topladı. #MertDemirKonser #AdanaMüzikFestivali #ŞehrinMüziği

adana mert demir ko
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde eşsiz bir konser deneyimi yaşayan Adana, Türk Pop Müziği’nin son zamanlarda parlayan yıldızı Mert Demir’in müziğine kulak verdi. Usta sanatçının muazzam konseri, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından bu sene on ikinci kez düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’na ayrı bir renk kattı. Kirli beyaz saçları, sıra dışı tarzı ve kendine özgü yorumuyla tanınan Mert Demir, en sevilen parçalarını 200 bin müzikseverle birlikte söyledi.

Adanalılar, şehirlerine konuk olarak gelen ünlü müzisyeni büyük bir coşkuyla karşıladılar. Konser boyunca Demir’in “Acı Veriyor”, “Cehennemin Dibi”, “Ateşe Düştüm”, “Gözlerime Bak”, “Pusulam Rüzgar”, “Antidepresan” gibi sevilen şarkılarını seslendirmesiyle, meydan birlikte şarkı söyleyen bir koroya dönüştü.

adana mert demir ko 1

Konser aralarında dinleyicileriyle sohbet eden Mert Demir, etkinliğin en kalabalık konserlerinden biri olduğunu belirtti ve dinleyicilerine teşekkürlerini iletti. Şarkıcı, hayranları tarafından hazırlanan ‘Sen küsenleri barıştırıyormuşsun’ pankartı karşısında esprili bir şekilde, “Öyle bir beyanımız yok ama kimse küsmesin, ne gerek var. Küs olan varsa barışsın” ifadesini kullandı.

mert demir adana konseri

Spotify’daki Top 50 listesine tam 5 şarkısıyla birden giren Mert Demir, online platformdaki başarısını da sürdürüyor. “Cehennemim Dibi”, “Acı Veriyor”, “Seni Seviyorum (Canlı)”, “Gözlerime Bak (Canlı)”, “Ateşe Düştüm” parçaları, Türkiye’den en çok dinlenilen şarkılardan bazıları oldu ve adını bir kez daha geniş kitlelere duyurmayı başardı.

Adana’da Mert Demir rüzgarı: 200 bin kişiyle bambaşka bir konser deneyimi!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!